top of page

Departamentul de Proiecte



Autor: Iulia Popovici - Redactor GOJDIȘTII


Continuându-ne seria de articole despre ,,echipa din spatele ecranului’’, astăzi, vom afla lucruri noi despre Daria Neag, ce ocupă postul de director al departamentului de proiecte.

Directorul departamentului de proiecte este cel care ar trebui să se ocupe de organizarea lunară a unui concurs de proiecte în şcoală. În urma concursului, acesta alege un proiect care să fie realizat şi mai apoi coordonează procesul de implementare a acestuia. Datorită pandemiei, activitatea departamentului Dariei a suferit nişte schimbări, ca majoritatea lucrurilor de altfel. Desfăşurarea concursului nu a mai fost posibilă din cauza restricţiilor, astfel că s-au organizat în schimb campanii online şi webinare. De asemenea, Daria s-a ocupat şi de întocmirea fişelor de proiect, rapoarte prealabile ce conţin informaţii cu privire la obiectivele, rezultatele aşteptate, justificarea şi bugetul estimat al proiectelor, reprezentând un pas esenţial în realizarea acestora. Chiar în momentul de faţă, cu toate că se pregăteşte de susţinerea examenului de bacalaureat, directoarea departamentului de proiecte pune la cale demararea unui nou proiect.


Din punct de vedere academic, Daria este eleva de vis: cu 10 pe linie, aceasta a participat la “toate olimpiadele posibile şi imposibile”. După terminarea liceului anul acesta îşi doreşte să se dedice medicinei, dar cu toate acestea îşi găseşte timp să contribuie şi comunităţii prin acte de volntariat: este absolventă EduBiz şi membră activă Leo Black Eagle. Se descrie ca “o fire încăpăţânată, ce nu renunţă uşor la nimic”. Îi place lucrul în echipă şi să se implice în rezolvarea problemelor. În timpul liber, Dariei îi place să citească şi să facă fotografii.


Autor: Iulia Popovici - Redactor GOJDIȘTII


121 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page