top of page

Tot ce trebuie să știm despre directorul departamentului IT


Autor: Denisa Șandor – Redactor GOJDIȘTII





Chiar dacă departamentul IT se află încă la început, atenția și implicarea cu care acesta a fost ales nu lasă deloc de dorit, membrii formând o echipă ce va pune pe picioare proiecte interesante de acum încolo. Totuși, de această dată nu vă voi prezenta fiecare membru în parte, ci voi începe cu directorul departamentului IT, Alexandra Muțiu.

Alexandra, elevă în clasa a 9-a, și-a asumat recent acest rol și face tot posibilul să țină echipa unită, în ciuda situației pandemice nefavorabile în care ne aflăm. Proiectele sunt încă la început, dar ședințele realizate cu scopul organizării lor i-au apropiat și i-au determinat să se ajute între ei.

După cum a afirmat Alexandra: “Ramura IT necesită o minte deschisă și capabilă de a veni cu idei și metode noi pe parcursul drumului”, iar de aceea perseverența, ambiția și creativitatea se numără printre valorile care au ajutat-o să obțină acest post și care o ajută, cu siguranță, de foarte mult timp. Alexandra este de asemenea o persoană căreia îi place organizarea și munca în echipă, vine mereu cu idei noi și e foarte ambițioasă, dar cel mai important: îi place să fie atentă la cei din jur și să învețe cât mai multe de la ei.

Fiind o persoană pasionată de științele exacte și de tehnologie, mereu m-a atras ramura IT-ului”. Aceste vorbe nu fac decât să ne întărească încrederea în Alexandra, dar în același timp experiența vorbește de la sine. Ea este web designer de un an, iar timpul liber îi este în mare parte ocupat tocmai de această activitate, păstrându-și de asemenea energia și pentru ieșirile cu prietenii și pentru timpul de calitate petrecut alături de familie.

Așadar, ne putem mândri cu încă un membru implicat al consiliului nostru. Cât despre restul departamentului IT, vom reveni cât mai curând cu un articol prin care îi vom cunoaște pe toți.


Autor: Denisa Șandor – Redactor GOJDIȘTII

198 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page