top of page

Târgul caritabil organizat de Consiliul C.N. Emanuil Gojdu și voluntarii The SpotAutor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


Vineri și sâmbătă, 7-8 mai a avut loc un târg caritabil organizat în scopul de a strânge bani pentru colega noastră Georgiana Cordea aflată la nevoie, în parteneriat cu centrul de tineret The Spot. Suma de care era nevoie a fost strânsă cu succes chiar înaintea târgului, însă noi am vrut să facem mai mult pentru Georgiana. Din păcate banii s-au dovedit a fi în zadar, Georgiana fiind prea slăbită, nu a supraviețuit tratamentului. După acest eveniment sfâșietor, noi gojdiștii am continuat vânzările la târg în spiritul Georgianei în scopul de a ajuta oameni aflați la nevoie prin intermediul asociației Mihai Neșu.


Pregătirile au început la începutul săptămânii, atunci când am cerut elevilor să ne doneze obiecte de artă, sau handmade-uri. Atât gojdiștii, cât și elevii altor școli s-au prezentat la târg cu lucruri precum: inele, cercei, coliere, brățări, broșe, picturi, felicitări sau chiar sculpturi.În prima zi am reușit să strângem alături de voluntari 7000 de lei, am vândut toate inelele pregătite pentru târg, aproape toate restul bijuteriilor și o mare parte din desene și picturi. Voluntarii și echipa Consiliului au respectat toate normele de distanțare.


În a doua dimineață volunarii The Spot au venit alături de câțiva din membrii echipei consiliului pentru a ajuta la confecționarea unei serii noi de inele și accesorii handmade.După aflarea veștii cutremurătoare voluntarii au adus la târg flori și lumânări ce au fost aprinse în memoria Georgianei, un suflet curat care ne-a părăsit mult prea devreme. Tragedia petrecută ne-a determinat să continuăm târgul pentru a contribui cu cât putem la fundația Mihai Neșu.În final, banii strânși au fost redirecționați către cauze bune, așa că ne dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată. Ne dorim să le mulțumim și centrului de tineret The Spot pentru ajutor și găzduire.


Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


144 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page