2. Sara Morariu și Rareș Nistor - Beyonce & Jason Derulo

Updated: May 30


Autor: Sara Filimon - Redactor GOJDIȘTII


Ediția de anul acesta a Balului Bobocilor se apropie cu repeziciune, fiind prima organizată după doi ani de pandemie. 9 perechi concurează de data aceasta, trebuind să îndeplinească două cerințe: realizarea unei coregrafii frumoase și, totodată, a unei scurte piese de teatru, interpretând cântăreți celebri.

Perechea numărul 2 este formată din elevii Sara Morariu ( cls. 9E) și Rareș Nistor (cls. 9B), care pe scenă vor deveni Beyonce, respectiv Jason Derulo. Momentul lor este compus din șase părți: trei ,,Dance Battle-uri”, două dansuri cu întreaga echipă și un moment de Salsa al celor doi parteneri, totul desfășurându-se în aproximativ 3 minute și jumătate, în ritmul melodiilor originale de la Beyonce și Jason Derulo.


Pentru a se pregăti în vederea balului, au două repetiții oficiale într-o săptămână, însă se întâlnesc cât pot de des. Echipa lor este formată din șase membri, mentorul îi ajută în special cu prizele, iar Briana Veber și Daria Călin, membre ale aceeași echipe, s-au implicat considerabil în ceea ce privește coregrafia aleasă.

Sara și Rareș nu sunt experți într-ale dansului, ei practicând karate, respectiv cățărări. Și totuși, participă la bal. Au pregătit un moment frumos, pe care urmează să îl prezinte pe scenă. Haideți să le aflăm povestea!


1. Care au fost motivele pentru care v-ați înscris la bal și cum ați ajuns să participați împreună?


Rareș: ,,Mă plictiseam și m-am dus într-o zi la ea (Sara) în clasă să citesc circulara legată de bal. M-a întrebat dacă particip și am zis că hai că oricum n-am ce face și mă duc la bal atunci.”


Sara: ,, Din perspectiva mea, lucrurile s-au întâmplat complet diferit. Am auzit că se fac înscrieri pentru bal și ziceam în glumă ce fain ar fi să merg la bal. Tata și mătușa mea au participat la bal și amândoi au câștigat, de aceea am zis de când eram mică - vreau să fiu miss Boboc, dar când am ajuns în clasa a 9-a, am zis că nu se prea merită. Până a venit el(Rareș), cu circulara la mine în clasă și a zis că nu se mai ține balul dacă nu participă lumea și de frică să nu se mai țină balul, am zis că trebuie să facem ceva, măcar să ne înscriem. Chiar dacă nu ne selectează, măcar știm că se ține balul. Și l-am întrebat în glumă, vrei să mergem la bal? Și el a zis că da.”


2. Care au fost obiectivele voastre?


Sara: ,,Să acumulez experiență, dar și să învăț cum să îmi gestionez emoțiile. Ai multe beneficii per-total, dar în gândul meu tot timpul era că vai ce fain ar fi să câștig!”


1. Cum vi se pare experiența de până acum? (așteptări vs realitate)


Rareș: ,,E mai grea decât mă așteptam eu și e mai complicat un pic decât mă gândeam că o să fie. Am crezut că învăț de două ori mișcările și gata, le știu, dar nu merge chiar așa. Mie mi-e mov genunchiul stâng încă, din cauza căzăturilor din timpul repetițiilor.”


Sara: ,, Și eu am crezut că într-o săptâmână avem toată coregrafia sau cel puțin jumătate și că doar o repetăm după, dar nici vorbă. Am devenit uniți ca și echipă, dar ne-am și certat. Eu eram plină de vânătăi pe genunchi, nu mă așteptam. Adică noi ne-am gândit că dansăm ușor, nu cădem, nu o să ne învinețim. De asemenea, momentele când jucam teatru mi s-au părut mie cele mai amuzante, pentru că erau grele și nu ne descurcam. O să fie și un actor în juriu și o să ne jurizeze, de aceea te simți stingherit la fiecare mișcare”


3. Cum vă imaginați seara balului?

Rareș: ,,Emoții mari sigur. Stres o să fie probabil, bine că suntem la început și atunci ridicăm noi ștacheta pentru restul, nu ei pentru noi și e mai ușor un pic.”

Sara: ,,Am mai fost la un bal la altă școală. Nu știu la ce să mă aștept. Suntem printre primii, deci nu trebuie să ne stresăm foarte mult timp. Ne prezentăm momentul, după aceea ne putem uita la ceilalți.”


4. Un mesaj pentru cei care vă vor vedea momentul:


Rareș: ,,Dacă votați echipa doi, să știți că ați votat echipa câștigătoare!”

Sara: ,,Sperăm să vă placă momentul nostru!”


Astfel, cei doi boboci profită la maxim de oportunitatea de a participa la bal, muncind și distrându-se în același timp și completându-se unul pe celălalt: Sara își trăiește visul de a concura la bal, iar Rareș... își omoară plictiseala și, bineînțeles, se bucură din plin de această experiență. Mult succes amândurora!


Autor: Sara Filimon - Redactor GOJDIȘTII


46 views0 comments

Recent Posts

See All