top of page

S.A.O.M.M – Echipa care inovează și îmbunătățește - cunoaște o parte din candidații pentru Consiliu!

AUTOR: MELA ARDELEAN



Bună!  

Noi suntem S.A.O.M.M, până acum ne-am concentrat mai mult pe ideile și îmbunătățirile pe care vrem să le aducem, dar credem că e momentul să ne cunoașteți și pe noi.

Ștefan Abrudan – Președinte

Ștefan a fost vicepreședinte al consiliului aproximativ un an, dar aceasta nu a fost singura lui colaborare cu consiliul. În gimnaziu a fost șeful clasei pe parcursul celor 4 ani și a fost reprezentantul gimnaziului timp de 2 ani. În timpul liber Ștefan își petrece timpul cu prietenii, dar își face timp și pentru pasiunile lui, precum baschetul acesta fiind asistent antrenor voluntar la Academia Baschet Star Oradea. A participat la numeroase olimpiade de Limba și Literatura Română și Geografie, obținând performanțe onorabile chiar și la naționale. El este o persoană deschisă și serioasă, dar atunci când e cazul știe să se distreze. 


Ariana Porciș – Vicepreședinte


Ariana este elevă în clasa a XI-a E, iar experiența sa o recomandă pentru această funcție, deoarece, de-a lungul timpului, a ajutat la înfăptuirea multor proiecte, având postul de Social Media Manager în consiliu timp de 1 an și de redactor în Biroul de presă timp de 2 ani. Este o persoană ambițioasă, hotărâtă și dedicată, dornică să se implice pentru a îmbunătăți climatul educațional gojdist. Totodată, este olimpică națională la Limba și Literatura Română, obținând rezultate foarte bune încă din gimnaziu, și este implicată în comunitatea sa, activând în mai multe voluntariate precum Ecotop, Crucea Roșie și Edubiz.


Oana Săsăran – Vicepreședinte


Oana este elevă în clasa a XI-a B studiază la colegiul nostru din clasa a V-a, primind distincția de “șef al promoției 2018” la finalul ciclului gimnazial. Printre performanțele școlare se numără, de asemenea, mențiuni la fazele județene ale Olimpiadelor de Matematică și Biologie și participarea la etapa naționala a Olimpiadei de Engleză. În ceea ce privește experiența profesională, a fost voluntar-organizator în cadrul unor evenimente de amploare din școala noastră, precum Gala Gojdu, Balul Bobocilor 2019 și Centenarul. Ca activități extracurriculare, face parte din organizația de voluntariat LEO Black Eagle Oradea de 2 ani. Câteva dintre calitățile care o recomandă pentru funcție sunt gândirea critică, perspicacitatea și abilitatea de lucra în echipă.


Mălina-Deliana Moisi – Vicepreședinte


Mălina este elevă în clasa a X-a D. Faptul că a fost șefă de clasă timp de mai mulți ani, implicându-se în numeroase proiecte, dând dovadă de seriozitate și perseverență ar putea constitui un plus care să ajute la îmbunătățirea mediului unde mii de gojdiști se dezvoltă. Elevă a colegiului din clasa a IX-a, câștigătoarea titlului de Miss Popularitate 2019-2020 și dansatoare de la vârsta de 9 ani, Mălina este o persoană cooperantă și răbdătoare, căreia îi place să lucreze în echipă.



Melania Ardelean – Secretar


Mela este elevă în clasa a X-a A, învață la colegiul nostru din clasa a V-a, iar din clasa a IX-a este membru în cadrul biroului de presă unde a propus și a scris articole în scopul de a ajuta bobocii și de a îmbunătăți relația dintre elevi. Ea a colaborat cu consiliul în cadrul proiectului Gojdu Freshers și ne-a mărturisit că se pregătește pentru această funcție încă din clasa a VI-a. Este o persoana sociabilă, creativă, organizată și implicată, fiind un membru nou în Organizații nonprofit precum EduBiz și LEO Black Eagle Oradea.


Acum că ne cunoașteți mai bine vrem să vă amintim că toate proiectele noastre sunt realizabile și să vă încurajăm să votați ceea ce vă doriți să se întâmple, votând în mod conștient, obiectiv și responsabil, bineînțeles în limitele realizabilului, după planurile și viziunea pe care le au candidații.


Autor: Mela Ardelean - redactor GOJDIȘTII

84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page