top of page

Redactorii din Biroul de Presă

Updated: Jun 8, 2021

Autor: Raissa Caba - Redactor GOJDIȘTIIMela Ardelean, redactorul șef, este o persoană determinată care, pe lângă implicarea în diverse proiecte, a scris articole prin care și-a exprimat opinia despre anumite decizii ale inspectoratului școlar și felul în care acestea îi afectează pe elevi, contribuind astfel în a face vocea gojdiștilor auzită.Ștefana Dușe are o minte deschisă, dar nu se teme să își exprime punctul de vedere. Pe lângă faptul că este extrem de creativă, ea are talentul de a-și formula ideile într-un mod artistic, adeseori reflectând asupra modului în care anumite evenimente ne afectează pe termen lung.

Ayana Rus este implicată în consiliu atât ca redactor, cât și ca reprezentant al gimnaziului. Fiind o fire ambițioasă, originală, care nu renunță ușor, ea se implică în diferite proiecte, îi place să încerce lucruri noi și este dornică să își ajute colegii.
Denisa Șandor are un mod extraordinar de a înșira cuvintele pe pagină, fără teama de a aborda teme asupra cărora pot avea loc discuții contradictorii. De asemenea, ea scris articole care îi îndeamnă pe oameni să fie mai buni și mai implicați în activități și gesturi caritabile.Mara Vereș își găsește plăcerea în a-i ajuta pe ceilalți și a-și explora interesele și pasiunile. Ea este sociabilă și reușește să își expună părerile într-un mod respectuos și adecvat, dar totuși ferm și hotărât.
Iulia Popovici este plină de idei și inițiativă, având o mare pasiune pentru istorie. Ea dorește să creeze o lume mai bună, fiind implicată în diverse activități de voluntariat. Din acest motiv a scris articole care prezintă diverse modalități prin care elevii pot să se implice în astfel de activități.
Rareș Bucur, un fost vicepreședinte al Consiliului Elevilor, nu ezită să ia inițiativă și să vorbească împotriva nedreptăților. El a fost primul care să răspundă afirmațiilor făcute de către șeful inspectoratului școlar, semnându-se cu „elev gojdist, de la o terasă”, iar mulți elevi i-au urmat exemplul.Raluca Vereș încearcă mereu să învețe lucruri noi, dorind să îi înțeleagă cât mai bine pe ceilalți, dorind să se dezvolte continuu, lucru care o face înțelegătoare și empatică. Ea nu se teme să aprofundeze subiectele de care este pasionată și să le cerceteze îndelung.

Logo-ul departamentelor realizat de George Gal - grafician GOJDIȘTII

Autor: Raissa Caba - Redactor GOJDIȘTII

43 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page