top of page

Prezentare echipă Alexian Stark - cunoaște o parte din candidații pentru Consiliu!


Dragi colegi gojdiști,

Mă numesc Stark Alexian-Arthur, sunt elev în clasa a X a F și candidez la funcția de președinte al C.Ș.E alături de echipa mea formată din 3 vicepreședinți : Bîrliga Simina X F, Chereji Iasmina IX G, Liț Cosmina X F și un secretar : Pop Karina IX B. În următoarele rânduri aș dori să vă spun câteva lucruri despre motivul pentru care noi dorim să candidăm, ce ne recomandă și activitățile pe care am dori să le organizăm, iar voi să decideți dacă ne votați sau nu.


Eu fiind un vechi combatant gojdist din clasa a 5-a, care și-a realizat întreaga formare educațională în cadrul acestui colegiu, iar restul echipei mele fiind formată și ea din elevi devotați, responsabili și implicați în activități comunitare, precum Interact, am avut ocazia să cunoaștem atât punctele forte ale acestei instituții de învățământ, pe care intenționăm să le valorificăm, precum și minusurile, pe care intenționăm să le corijăm.


În primul rând, noi considerăm că unul dintre cele mai importante roluri ale consiliului elevilor, iar aici cred că suntem în asentimentul unanimității, este acela de a asigura o reprezentare combativă a elevilor în fața oricărei terțe părți și de a apăra drepturile și interesele acestora în fața tuturor persoanelor și forurilor competente. Totodată, aici ar intra și conceperea unui orar mai echilibrat, care sa îi avantajeze pe elevi, neocupându-le aproape întrega zi, cum s-a întâmplat pe timpul stării de urgență și chiar în acest an școlar, având ore după-masa.


Pe de altă parte, odată ce ajungem la conducerea acestui consiliu, vom milita și vom organiza cu succes activitățile recreativ-educative de care au avut parte elevii și până la momentul de față. Acum dorim să ne adresăm în special elevilor din clasa a IX – a. Vă promitem ca și în acest an școlar veți avea parte de Balul Bobocilor pe care îl vom organiza cu siguranță, chiar și în cele mai nefavorabile scenarii în care vom fi nevoiți să limităm numărul de participanți sau să îl desfășurăm în mediul online. Dorim să vă realizăm măcar această bucurie, să vă dăm ocazia să aveți parte de niște evenimente de neuitat, mai ales că nu ați avut parte de banchet și de restul festivităților de absolvire.


Nu în ultimul rând, vom organiza concursuri, activități de voluntariat, vom propune și vom încuraja profesorii să sugereze opționale cât mai variate și interesante atât pentru elevii de liceu, cât și pentru cei de gimnaziu.


Ca și încheiere, am dori să vă spunem următoarele, dragi gojdiști: cu ajutorul vostru, putem face o schimbare în bine, putem valorifica fiecare elev și putem garanta că drepturile îi sunt respectate. Ne interesează de absolut fiecare dintre voi, nu vom lăsa pe nimeni deoparte. De asemenea, nu vă vom promite proiecte care nu sunt pentru binele elevilor precum locuri de fumat în școală, nici proasta organizare a activităților și proiectelor noastre. Așadar, dragi elevi, sperăm că ne-am făcut înțeleși și v-am transmis intenția noastră de a aduce valoare în cadrul acestei școli, însă și dacă nu, chiar dacă nu ne votați pe noi, vă rugăm votați, nu irosiți acest drept pe care ni l-am căpătat ca națiune în timp, cu mult greu și sânge vărsat.


Vă mulțumim!

Cu stimă,

Stark Alexian-Arthur

Bîrliga Simina Andreea

Chereji Iasmina

Liț Cosmina

Pop Maria-Karina

203 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page