3. Paula Carțiș și Bogdan Popa - Ariana Grande & Bruno Mars

Updated: May 30Autor: Ștefana Dușe - Redactor GOJDIȘTII


Perechea a 3-a care va participa la Balul Bobocilor al colegiului nostru din data de 31 mai este formată din Paula Carțiș, clasa a IX-a E și Bogdan Popa, clasa a IX-a E. Cei doi îi vor interpreta pe Bruno Mars și pe Ariana Grande, într-o coregrafie ce spune povestea unei iubiri neîmplinite. Paula a încercat o multitudine de sporturi precum: dans, gimnastică și tenis, ajungând să joace 7 ani tenis, iar Bogdan a practicat polo 6 ani. Întrebați ce i-a motivat să participe cei doi au răspuns ,,Este o experiență inedită, ceva cu care vom rămâne pentru toată viața și ne vom reaminti cu drag de aceste momente mult timp de acum încolo“. Fiind o echipă, este foarte importantă cooperarea și chimia dintre ei, plan pe care Paula și Bogdan se descurcă perfect ,,Am fost colegi de clasă în gimnaziu, deci este mult mai ușor decât să construiești o conexiune de la zero cu un necunoscut. Ne spunem părerile și sfaturile deschis, fără ocolișuri”.

O altă întrebare de pe buzele tuturor e cea referitoare la coregrafie și la personajele interpretate: ,,Chiar ne regăsim în aceste personaje și am muncit din greu pentru coregrafie, având o serie de prize dificile, care vor surprinde cu siguranță prin complexitatea lor. Amândoi suntem extrem de determinați și considerăm că prin multă muncă vom ajunge unde ne dorim.”

Mentorii echipei sunt Anne-Marie Stanciu din clasa a XI-a C și Mara Pălii, a XI-a D, care au detaliat ce presupune munca de mentor: ,,Atribuțiile unui mentor trebuie să cuprindă răbdarea, chimia cu partenerul și generarea constantă de idei. Noi suntem prietene bune de mult timp așa că avem oportunitatea să discutăm despre moment și în afara repetițiilor, venind constant cu noi idei”. Despre munca propriu zisă de mentor, Mara și Anne au căzut de acord că ,,E dificil să aduni atâtea persoane într-un loc, deoarece fiecare are un program diferit, dar totul se merită când vezi rezultatul final.” Cât despre bobocii pe care îi antrenează, au avut doar cuvinte bune ,,se vede că își dau interesul și că se implică în mod constant. În ultimul timp am văzut o conexiune formându-se, care îi va ajuta în moment și îi va aduce mai aproape de câștig”.

Sper că acest articol v-a răspuns la întrebări și că v-a ajutat să-i cunoașteți pe Bogdan și pe Paula. Vă așteptăm să vă distrați alături de noi și să îi susțineți în 31 mai la Coloseum!


Autor: Ștefana Dușe - Redactor GOJDIȘTII


144 views0 comments

Recent Posts

See All