top of page

Mr. Lupu – Ready de Party – de la pasiunea pentru vlogging la muzică




Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


Ne continuăm seria de articole despre gojdiști talentați cu un personaj din mediul online cu care ne-am mai întâlnit în trecut, și anume Andrei Lupu.


Pe lângă videoclipurile interesante și de cele mai multe ori educative, mr. Lupu tocmai a lansat o melodie pe care vă încurajez din suflet să o ascultați. Melodia este catchy, așa că vă garantez că îi veți fredona versurile o perioadă. Videoclipul antrenant vă va transmite o energie pozitivă, iar coregrafia vă va îndemna la dans.


Pe lângă această activitate bine dezvoltată în online, Andrei dublează pentru BTI Oradea și face ca vocile elevilor din întregul județ să conteze fiind avocatul elevului în cadrul Consiliului Județean al Elevilor Bihor.


Aici găsiți link-ul către melodia lui Andrei: https://www.youtube.com/watch?v=RGdtyuU0ZKA


Acestea fiind spuse, am decis să îi pun câteva întrebări lui Andrei ca să aflăm mai multe despre el și pasiunea lui.


1. Ce te-a determinat să lansezi o melodie?


În 2018 am participat la Balul Bobocilor unde am cântat cu toată lumea pe scenă un cover de la B.U.G. Mafia, de atunci mi-am dat seama că pasiunea mea de ascultat rap merge foarte bine și la cântat. De atunci am tot scris piese on and off până la sfârșit de 2020, când m-am hotărât serios să mă apuc de hip hop și să nu mă mai las :)).


2. Care a fost procesul de scriere a melodiei, înregistrat, filmat și montat?


Am găsit un instrumental pe YouTube care m-a inspirat, am scris câteva versuri, m-a inspirat subiectul (disperarea pandemică și nevoia de parties), am scris refrenul, de acolo a mers totul foarte ușor.

Cât despre tras, am mers la studioul unui prieten, am tras piesa, mi-a masterizat-o, nu mi-a plăcut, m-am dus la un alt prieten, nici el n-a masterizat-o bine, și tot așa de vreo 4-5 ori.

Pentru clip, un prieten fotograf, Ionuț Jarca, m-a ajutat la filmat și editat, iar echipa de dans Unique Dance Studio mi-au făcut clipul digerabil. Tramvaiul l-am obținut de la dom' director OTL.




3. Te-a inspirat în procesul de creație un anumit creator de content?


Nu pot spune că nu am primit inspirație de la alți artiști, toată lumea a avut și încă are cel puțin un demizeu în industria lor. Câteva nume care m-au inspirat ar fi: Biggie, Eminem, Andre 3000, dar și Macanache, Codrin, BUG, Paraziții și, believe it or not, trapperii români :)).


4. Ne poți spune care e secretul tău în ceea ce privește gestionarea timpului, considerând că pe lângă această melodie mai ai și alte videoclipuri?


Nu am niciun secret, mă trezesc dimineața concentrat să termin ce am de terminat, fie că folosesc sticky notes, agenda, calendarul de pe telefon, sau motivația din capul meu. M-am obișnuit să fiu productiv, nu pot să fiu leneș mai mult de o zi, deoarece mă simt vinovat.


5. La ce să ne așteptăm de la viitorul canalului? Vor mai apărea și alte piese, sau să ne așteptăm la o schimbare de conținut?


Urmează o piesă în stil "Rap God X MTK" (adică super fast rap urlat), voi continua și cu vlogurile normale, dar evident mă voi axa mai mult pe muzică, pentru că asta îmi aduce fericire🙂.


6. Cum ai ajuns să colaborezi cu o trupă de dans?


Eu sunt dansator la momentul actual la Unique (la începători), am intrat în vorbe cu grupa de avansați, people showed up la repetiții și am făcut treabă faină!





Îi mulțumim lui mr. Lupu pentru interviu și îi urăm mult succes în continuare în cariera sa de artist, iar pe voi vă așteptăm pe Instagram-ul @gojdistii, unde să ne recomandați alți gojdiști talentați despre care vreți să citiți, pentru a-i cunoaște mai bine.


Autor: Ardelean Mela – Redactor Șef GOJDIȘTII


196 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page