top of page

4. Miriam Tramonte și Marc Lencar - Rihanna & Eminem

Updated: May 30, 2022



Autor: Daria Teodorescu - Redactor GOJDIȘTII


Echipa nr. 4, care reprezintă clasa a IX-a F în cadrul mult așteptatului eveniment - Balul Bobocilor ”LIKE A STAR”, este alcătuită din Miriam Tramonte și Marc Lencar, doi tineri creativi și ambițioși, coordonați de Alexia Laza (clasa a X-a B) ca mentor devotat și comunicativ.


Mai jos avem răspunsurile lor cu privire la aspecte precum munca de echipă și ceea ce doresc să transmită prin intermediul momentului lor mult așteptat de pe scena de la sala de evenimente Coloseum.


Interviu echipa - Miriam și Marc


Î: Ce v-a determinat să participați la bal?

R: Diriginta noastră Dna prof. Jurcă Andreea ne-a determinat să participam la bal, pentru a avea o amintire memorabilă clasei a 9-a.

Î: Cum v-ați ales partenerul ? Vă potriviți ca fire?

R: Am hotărât să participăm împreună deoarece suntem ambii firi vulcanice, creative și ambițioase! Ne completam !

Î: Cum decurg repetițiile? De câte ori pe săptămână?

R: Ne antrenăm ori de câte ori avem posibilitatea , chiar și în weekenduri , sâmbătă și duminică repetăm în parcul Bălcescu pentru a putea să ne obișnuim cu publicul.

Î: Ce ați dori să transmiteți publicului prin momentul vostru?

R: Prin momentul nostru vrem să transmitem o energie pozitivă și în același timp o perspectivă realistică asupra unei povești de dragoste adevărate.

Î: Ce trăsătură vă reprezintă?

R: Noi considerăm că perseverența este cheia succesului , iar aceasta se regăsește în amândoi ! Doar prin perseverență și muncă vom putea atinge rezultatele dorite .


Interviu mentor - Alexia

Î: Cum reușești să coordonezi echipa? Este dificil ?

R: Având în vedere legăturile strânse pe care le-am înrădăcinat pe parcursul procesului, coordonarea echipei a devenit din ce în ce mai facilă. La început a fost dificil să punem cap la cap întregul moment, însa ne-am mobilizat și sunt extraodinar de mândră de bobocii mei și de moment în sine.

Î: În ce constă munca de mentor?

R : Consider că aptitudinile mele de mentor s-au mulat practic pe relația de prietenie dintre mine, Miriam și Marc. Împreună cu restul echipei, prin multă muncă și colaborare, am creat momentul și l-am dezvoltat implicând orice idee venită din partea fiecărui membru. Am încercat pe cât posibil să îi coordonez prin înțelegere, comunicare și respect.

Î: Ce calitate consideri că trebuie să posede un mentor bun ?

R: Un mentor ar trebui sa fie, în opinia mea, devotat, comunicativ și creativ.


Autor: Daria Teodorescu - Redactor GOJDIȘTII


84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page