top of page

marie - Blogul creativ al Alexandrei Muțiu
Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


Ne continuăm seria de articole despre gojdiști talentați și cu inițiativă alături de Alexandra Muțiu, creator individual de conținut.


Aici aveți link către blogul ei:Am avut plăcerea să lucrez cu Alexandra și să îi descopăr blogul. Pe site-ul ei puteți găsi atât articole de calitate cât și designuri pentru desktop, afișe printabile cu filme, albume muzicale sau pur și simplu postere pe care ți-ar plăcea să le ai în cameră.


1. Ce te-a determinat să îți faci propriul blog?

Mereu mi-am dorit să încep un canal de YouTube în care să abordez subiecte din viata adolescenților, dar am avut mereu o frica de a vorbi publicului. Așa că acum un an am decis să încep un blog, dat fiind faptul că începusem să lucrez la un site destinat adolescenților. Conceptul site-ului a fost diferit la început, blogul fiind inclus mai tarziu.


2. De ce ai ales să scrii în engleză?

Scopul meu a fost și este să mă conectez cu tinerii de vârsta mea de pretutindeni. Mi-am dorit ca site-ul să fie în limba engleză, deoarece am vrut ca postările mele să ajungă la cât mai mulți cititori.


3. Cum îți alegi de obicei subiectele?

În majoritatea cazurilor, subiectele sunt alese în funcție de evenimentele care mi se întâmplă în viața de zi cu zi, de obicei scriu seara când îmi vine inspirația și îmi amintesc întâmplările esențiale, sau cel puțin captivante de peste zi, încercând să ating subiecte în care cititorii să se regăsească. Singurele postări anticipate au fost cele din ediția de Crăciun în care am scris despre topicurile sezonului de iarna.


4. Pe lângă blogging, mai ai alte hobby-uri?

Cu siguranța, ador fotografia, consider că este o portiță de evadare din viața stresantă de zi cu zi și un mod de a-mi transpune emoțiile și gândurile prin obiectivul lentilei. De asemena îmi place muzica, înotul și drumețiile.


5. Ai un creator de content favorit, dacă da, ai fost vreodată inspirată de acesta în creerea propriilor articole?

Nu pot sa spun ca am un creator de content favorit in acest moment, dar ma inspir in mare parte de la persoanele din jurul meu, considerând ca fiecare dintre noi avem o poveste care trebuie sa fie auzita.


6. Unde vezi acest blog peste 5 ani?

Sunt optimista de faptul ca peste 5 ani blogul va avea o comunitate mare, ajungând la cât mai multe persoane care au nevoie de o mică pauza de la realitatea care poate fi câteodată dura. Sper ca pe viitor să am și un blog de traveling și să colaborez și cu alți creatori de content ca mine.


Îi mulțumesc Alexandrei pentru colaborare și îi urez succes în continuare cu blogul ei creativ, dacă aveți alte idei de articole sau cunoașteți gojdiști talentați sau cu inițiativă, nu ezitați să ne contactați pe Instagram @gojdistii sau pe mail gojdistii@gmail.com


Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII

262 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page