top of page

6. Iasmina Chereji și Vlad Sabău - Christina Aguilera & Freddie Mercury

Updated: May 30, 2022


Autor: Mara Vereș – Redactor Șef Adjunct GOJDIȘTII

Marți, în data de 31 mai, va avea loc, probabil, unul dintre cele mai așteptate evenimente de elevii gojdiști de clasele a IX-a și a X-a, respectiv Balul Bobocilor LIKE A STAR. Se apropie momentul în care vom putea vedea spectacolele deosebite la care au muncit colegii noștri. Perechea numărul 6 este formată din Vlad Sabău, elev în clasa a X-a E și Iasmina Chereji, elevă în clasa a X-a G. Ei, coordonați de mentorii echipei Riana Rosmenteniuc în colaborare cu Carina Bot-Pop, vor avea misiunea de a-i interpreta pe Freddie Mercury și pe Christina Aguilera. Pentru a afla mai multe despre echipa lor, aceștia ne-au acordat timpul necesar pentru a ne răspunde la câteva întrebări.


1. De ce ai ales să participi la bal?


Vlad: Am ales să particip la bal fiindcă am vrut să-mi demonstrez că pot să învăț o coregrafie și dacă nu am experiență în domeniul dansului. Prin această experiență am oportunitatea de a cunoaște persoane noi și am parte de momente plăcute.


Iasmina: Am ales să particip la bal deoarece mi-aș dori să am cât mai multe amintiri din liceu și această experiență ar fi una de neuitat. Mi-am dorit încă de anul trecut să particip, dar din cauza pandemiei nu s-a putut organiza, așa că sunt foarte recunoscătoare că am oportunitatea de a participa și mă bucur din plin de ea.


2. De ce ați decis să participați ca pereche pentru titlurile de miss și mister boboc?


Vlad: Am ales să participăm împreună la balul bobocilor pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a petrece mai mult timp împreună. Am putut să colaborăm foarte bine și pe zi ce trece ne înțelegem din ce în ce mai bine.


Iasmina: Când am decis să fim o pereche pentru balul bobocilor nu ne cunoșteam atât de bine, dar cu cât ne-am întâlnit mai mult, am ajuns să ne împrietenim. Îmi face mare placere să lucrez cu el și cred că această prietenie va dura.


3. Cât de bine vi se potrivesc personajele pe care le veți interpreta cu personalitatea voastră?


Vlad: Din punctul meu de vedere, fizic, semăn cu Freddie. Acesta este extrovertit pe scenă, dar pe dinauntru fiind un alt om. Prin acest fapt reflectă faptul că pune tot sufletul făcând ce-i place. Mă regăsesc în această trăsătură deoarece eu practic taekwondo și mă dedic foarte mult.


Iasmina: Cred că rolul pe care îl am în moment mi se potrivește. Artista are o personalitate puternică și vibrantă, totodată aceasta este o persoană sufletistă, făcând des fapte caritabille. Simt că pot să intru în rol cu ușurință.


4. Cum decurg repetițiile pentru moment?


Vlad: Pe parcursul orelor de repetiții am dat tot ce e mai bun din noi, încercând să perfecționăm coregrafia, așa că totul va ieși conform planului.


Iasmina: Repetițiile decurg mai bine decât mă așteptam, ținând cont de faptul că niciunul dintre noi nu a mai avut tangențe cu dansul. Ne am intâlnit des pentru a repeta și într-un final am reușit să facem un moment frumos.


5. Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?


Vlad: Sunt o perosană descurcăreață și nepretențioasă, reușind să mă adaptez repede și ușor la orice provocare. De asemenea, sunt și prietenos, petrecându-mi o parte din timpul meu alături de prieteni.


Iasmina: Mă consider o persoană determinată, pun suflet în tot ce fac, îmi place să lucrez în echipă, în special alături de prietenii mei și îmi place să mă distrez.


6. De ce doriți să câștigați?


Vlad: Ne dorim să câștigăm deoarece vrem să influențăm viitorii boboci și pentru a ne bucura de orele investite în repetiții.


Iasmina: Ne dorim să câștigăm deoarece am depus mult efort la repetiții și suntem mândri de ce a ieșit.


Le mulțumesc amândurora pentru răspunsurile și timpul acordat și în același timp le urez mult succes! Din fericire balul se apropie cu pași repezi și mai este puțin până când le vom putea urmări momentul pregătit.


Autor: Mara Vereș – Redactor Șef Adjunct GOJDIȘTII

165 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page