top of page

Haideți să îi cunoaștem mai bine pe directorii Departamentului Sportiv!Autor: Sara Filimon - Redactor GOJDIȘTII


În articolele precedente din cadrul seriei de articole despre ,,echipa din spatele ecranului”, ați avut ocazia să îi cunoașteți mai bine pe membrii Biroului Executiv, ai Departamentului de relații Interne și Externe, Caritabil și Fundraiser sau Reprezentantul Gimnaziului ai Colegiului nostru, în articolul de față avându-i în prim-plan pe reprezentanții Departamentului Sportiv: Tudor Pop și Mara Palii.


Cei doi directori nu au fost aleși întâmplător pentru această funcție, ambii fiind mari iubitori ai sportului și excelând în sportul pe care îl practică:


Tudor practică Karate de 10 ani, actualmente Karate de performanță în cadrul clubului Shotokan Karate Salonta. Așa cum a mărturisit și el, pasiunea pentru acest sport și, sunt convinsă, munca depusă în toți acești ani, au condus la apariția rezultatelor extraordinare- a participat la mai multe campionate europene și mondiale pe parcursul timpului. De asemenea, dincolo de performanțele sportive, el este de părere că acest sport l-a ajutat foarte mult pentru a ajunge persoana care este astăzi.Mara, în schimb, practică handbal de performanță, sportul care ,,e viața mea, e pasiunea mea, n-aș putea trăi fără handbal. Pentru mine, e mai mult decât un sport”. Asemeni lui Tudor, și ea a participat la multe competiții alături de echipa sa, câștigând și numeroase premii.De la începutul mandatului, cu toate că situația pandemică nu le-a permis organizarea mai multor activități, Tudor și Mara s-au adaptat repede noii situații, realizând două proiecte ample, foarte bine puse la punct în mediul online, care vor fi continuate de aceștia. Primul dintre ele a vizat efectuarea unei game variate de exerciții fizice, pentru a li se oferi gojdiștilor alternativa practicării sportului de acasă, având în vedere contextul pandemiei.


Astfel, Tudor și Mara au realizat fiecare câte un challenge sportiv în care efectuează aceste exerciții. Cel de-al doilea proiect face parte din seria ,,Alergăm alături de profesorii noștri”, în cadrul căreia au fost implicați până acum doi dintre profesorii școlii noastre: doamna profesor Mihaela Mincic și domnul profesor Ciprian Sonea; gojdiștii s-au întâlnit cu aceștia pentru a alerga împreună, scopurile principale ale acestei activități fiind de a-i motiva și pe alții să alerge, dar și de a consolida relația profesor-elev. Cei interesați pot găsi articolele despre cele două proiecte ale directorilor sportivi atât pe site-ul www.gojdistii.com, Instagram(gojdistii), cât și pe Facebook( Consiliul Elevilor C.N. Emanuil Gojdu Oradea).

În altă ordine de idei, în ceea ce privește munca în echipă, ambii directori au afirmat că se înțeleg foarte bine unul cu celălalt, se ajută reciproc și își împart cu ușurință sarcinile:


Tudor: ,,Sunt foarte bucuros că lucrez împreună cu Mara, ea este o persoană minunată, și are niște rezultate sportive demne de admirat. Faptul că suntem doi directori sportivi în Departamentul nostru ne ajută foare mult și ne ușurează munca amândurora, astfel putem realiza mult mai multe într-un timp cât mai scurt.”


Mara: „Îmi place să colaborez cu Tudor, ne este ușor să comunicăm și să ne împărțim sarcinile și ne ajutăm dacă este nevoie.”


Aș vrea să închei prin a le ura ambilor directori sportivi, atât lui Tudor, cât și Marei, mult succes în proiectele viitoare și, în același timp, doresc să le mulțumesc pentru ajutorul acordat în realizarea acestui articol!
Logo-ul departamentului realizat de George Gal - grafician GOJDIȘTII


Autor: Sara Filimon - Redactor GOJDIȘTII


463 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page