top of page

Fundația Comunitară Oradea


Autor: Denisa Șandor – Redactor GOJDIȘTII

Vârsta adolescenței ne lovește din plin, iar pe lângă familie și prieteni avem nevoie de un loc imparțial în care să ne dezvoltăm și să creștem. Spațiul menționat trebuie să fie atât prietenos, dar și cât se poate de serios pentru a ne putea oferi noi posibilități în viața la care urmează să ne supunem. Tinerii nu sunt singurii care au nevoie de acest tip de ajutor, comunitatea fiind un întreg ce trebuie tratat cu același tip de seriozitate.

Acestea fiind spuse, vă voi prezenta în continuare Fundația Comunitară Oradea, o fundație dedicată unui viitor mai bun, care își are sediul în 5 orașe din țară. Cea din orașul nostru se axează pe viața locuitorilor din Bihor, mai precis pe simplificarea, îmbunătățirea și dezvoltarea din întreg județul. Cei ce aleg să își direcționeze banii în această direcție, fac donații generoase folosite în cele mai bune moduri, însă componenta financiară nu ar avea niciun scop fără resursele umane, fără echipa organizată ce participă la evoluție în moduri altruiste.

Programul Youth Community se ocupă întocmai de tinerii ce își găsesc curajul să se dezvolte într-un mediu nou. Fiecare dintre noi se poate înscrie în programul de voluntariat, întrucât vom beneficia de un spațiu de implicare prielnic. Pentru a putea realiza mai bine cât de mult se implică Fundația Comunitară Oradea, voi folosi ca exemplu atelierul de jurnalism și cel de fotografie, ambele organizate cu puțin timp pentru elevii Colegiului Național „Emanuil Gojdu” cu sprijinul fundației.

Chiar dacă nu v-ați implicat până acum ca voluntari sau în orice alt mod în cadrul Fundației Comunitare Oradea, vă îndemn cu încredere să o faceți, iar pentru a afla mai multe puteți vizita site-ul https://fundatiacomunitaraoradea.ro/despre-noi.

Autor: Denisa Șandor – Redactor GOJDIȘTII

106 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page