top of page

Fotografii Biroului de Presă



Autor: Ayana Rus – Redactor GOJDIȘTII


Continuăm seria de articole despre ,,echipa din spatele ecranului”, astăzi având ca personaje principale fotografii din Biroul de Presă, elevi care nu întâmplător au fost aleși pentru această funcție.

Haideți să îi cunoaștem mai bine pe cei patru fotografi, care au reușit de fiecare dată să îmbogățească postările sau articolele prin munca lor.


Maia Kallos este o persoană deschisă și comunicativă; totodată, acceptând orice critică îi este oferită și considerând-o un aspect constructiv, aceasta reușește să învețe multe lucruri noi legate de pasiunea ei. Pe lângă acestea, Maia a făcut în trecut un curs de fotografie, unde a fotografiat modele și diferite peisaje, fapt care a ajutat-o cu siguranță să își dezvolte aptitudinile în acest domeniu. Maia a realizat fotografii originale cu în cadrul consiliului, atât la evenimente precum târgul caritabil, sau proteste cât și o serie de fotografii cu mărțișoare.



Andrei Zbuce și-a descoperit o pasiune în tot ceea ce înseamnă fotografie, o pasiune pentru care este dornic să se implice trup și suflet, de fiecare dată când are ocazia; acest aspect a fost cu siguranță confirmat dea-lungul timpului. Din punctul acestuia de vedere, postul de fotograf presupune muncă, dedicare și perseverență, iar, la finalul acestui an, cred că cei patru elevi ne pot confirma acest lucru. Andrei a fost deschis la orice provocare, fiind prezent să facă poze la evenimente precum: întâlnirea cu ambasadorul ONU, picnicul alături de doamna profesor Mihaela Mincic, pe lângă acestea, Andrei a realizat fotografii cu ouă de paști, pentru a ne ajuta să urăm un paște fericit cât mai original, sau poze care surprind biroul unui elev dornic să învețe, pentru evaluarea națională.



Andrei Baidoc este o persoană organizată, sociabilă, punctuală și creativă. Pasiunea lui întemeiată pentru fotografie, descoperită cu mult timp în urmă, joacă un rol foarte important în implicarea și dedicarea acestuia, cu privire la această funcție. Dea-lungul ultimilor doi ani, Andrei a dobândit o experiență considerabilă, realizând numeroase fotografii cu diverse teme, alt aspect care, cu siguranță, l-a apropiat și l-a ajutat să avanseze și să se dezvolte în domeniul fotografiei. Andrei a fost dornic să ne fie fotograf la târgul caritabil, la proteste, acesta fiind și fotograful din spatele coperților revistei noastre. Pe lângă aceste sesiuni foto, Andrei a realizat fotografii autentice care scot la iveală în mod artistic mediul de lucru al unui elev conștiincios.



Patricia Mihucz a avut o plăcere și o înclinare în acest domeniu, încă de la o vârstă fragedă; de mică, acesteia îi făcea plăcere să captureze amintirile și momentele deosebite, prin fotografii, iar, cu sprijinul celor apropiați, a luat această pasiune în serios, astfel reușind să progreseze considerabil în ultimul timp. Totodată, pentru aceasta, fotografia a însemnat, și încă înseamnă, un mod de a-și exprima sentimentele și ideile, în mod indirect, sub forma unei pasiuni și a unei plăceri. Patricia ne-a ajutat și ea cu fotografii la proteste, însă și cu o serie de fotografii reprezentative cu mască.



Fotografiile realizate de fotografii noștri au ajuns și în reviste de seamă dedicate educației, precum EduPedu. Mai multe fotografii realizate de fotografii noștri puteți găsi la finalul revistei.


Autor: Ayana Rus – Redactor GOJDIȘTII


35 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page