top of page

Echipa care prezintă negru pe alb ce se poate face - cunoaște o parte din candidații pentru Consiliu


Înainte de toate, ca elevi ai acestui colegiu, dorim să apelăm la gândirea critică a gojdiştilor, rugându-i să pună la îndoială şi să treacă prin filtrul gândirii toate afirmațiile făcute de candidați, începând cu ale noastre.

Toți trei ocupăm funcții în conducerea unor organizaţii cu renume pe plan local şi suntem recomandați de aptitudini pe care le vom preciza în final, pentru cei interesați de aceste aspecte.



Mai important decât aceasta, alegem să ne concentrăm pe obiectivele noastre. Urmează să vă prezentăm câteva dintre proiectele pe care dorim să le implementăm:


  • cursurile online vor fi sinonime cu viitorul nostru şi propunem o serie de măsuri care să îmbunătățească transmiterea informației. (feedback elevi/profesori şi invers, instrumente/suporţi video, explicaţii) organizarea de seminarii online pentru orientarea spre profil/carieră, avându-i ca invitați pe absolvenţi ai colegiului;

  • curs de prim ajutor pentru toți elevii;

  • curs cu tematica istorică şi arhitecturală despre orașul nostru, vizând îmbogățirea culturii generale;

  • evenimente sportive, precum crossuri, maratoane, la care adăugăm posibilă organizare a meciului Elevi vs. Profesori;

  • vizionare de film în aer liber, în special pentru elevii din clasele a 5-a şi a 9-a, pentru a ajuta la integrare şi socializare;

  • scoaterea fiecărei clase în curte, măcar o dată pe zi;

  • promovarea tuturor proiectelor şi evenimentelor organizate de elevi ai colegiului;

  • promovarea şi utlilizarea site-ului şi paginilor de social-media, continuând ceea ce au început cu succes cei pe care dorim să îi urmăm;

  • în plus, încercăm obținerea unor reduceri la anumite restaurante/săli de fitness/cafenele.

Toate proiectele noastre au fost concepute luând în calcul normele impuse de contextul pandemic. La prima vedere, toți vrem multe şi putem puține.


Experienţă:

PREȘEDINTE->Domocoş Fabian-Adrian: actual Vice-Preşedinte Interact Oradea, Director Financiar în Consiliul Elevilor (fără activitate), sportiv de performanţă în cadrul FRC (sezon 2019), Mister Boboc 2018, elev al colegiului din clasa a 5-a.

Capacităţi principale: organizare, comunicare, time management.

VICEPREȘEDINTE->Briana Olar: actual Manager În Relaţia cu Partenerii (fost Amabasador) în cadrul EduBiz Oradea, voluntar în Consiliul Elevilor, voluntar în LEO Black Eagle Oradea, sportivă de la vârsta de 4 ani, elevă a colegiului nostru din clasa a 5-a.

Calități principale: responsabilă, perseverentă, sociabilă şi întelegătoare.


SECRETAR->Ștefania Luncan: actual Trezorier în Interact Oradea, participând la numeroase activități de voluntariat, elev al colegiului din clasa a 9-a.

Calități principale: ambițioasă, creativă și organizată.


De ce să ne votați? Considerăm că suntem capabili să ocupăm funcțiile pentru care candidăm în Consiliul Elevilor, recomandați fiind de experiența personală care ne impune să ne implementăm cu seriozitate obiectivele.


Ne propunem:

  • Să ne folosim de comunicare pentru a consolida unitatea Consiliu-Elev-Profesor.

  • Să oferim oportunități pentru elevii şcolii, prin care aceștia să se dezvolte atât personal cât si profesional.

  • Să sprijinim gojdiștii la întâmpinarea dificultăților legate de integrare, comunicare, dezvoltare sau orientare.

  • Să apărăm cu rigurozitate toate drepturile elevilor.

  • Să ne apropiem de idealul de “voce a elevilor”.

Aşteptăm orice fel de întrebări referitoare la proiecte. Am evitat, pe cât posibil să intrăm în detalii. Am ales transparenţă de mult pierdută în ultimele luni din viaţa tuturor.


Autori:

Fabian Domocoș

Briana Olar

Ștefania Luncan

88 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page