top of page

Despre târgul de Valentine’s Day


Autor: Ioana Rotariu - Redactor GOJDIȘTII


Pe 14 februarie, oamenii de peste tot au sărbătorit Valentine’s Day, o zi dedicată iubirii de orice fel. Este considerată o zi a cuplurilor, dar o putem privi și ca pe un prilej de a le reaminti celor dragi cât înseamnă pentru noi.


Cum nicio sărbătoare nu trece fără a fi celebrată de gojdiști, Consiliul a organizat un târg pe durata a 4 zile, și anume 10-11, respectiv 14-15 februarie. Locația nu s-a rezumat la curtea școlii, astfel că unele produse au putut fi achiziționate și din cafeneaua Owl Coffee, situată lângă liceu.


Dar ce anume au putut achiziționa gojdiștii? Pe lângă amintirea și buna dispoziție antrenată de muzică, au putut lua acasă biscuiți, felicitări sau obiecte handmade, precum cerceii, pandantivele și inelele realizate de Mela Ardelean, brelocuri datorită lui Anne Marie Stanciu, stickere realizate de Raisa Turcu și nu numai. Pe parcursul acestor 4 zile, mesele au fost înconjurate non-stop de elevi curioși și veseli cu ocazia sărbătorii, doritori să găsească cadoul perfect.În urma acestor activități s-a strâns suma de 2400 lei, care va fi folosită de membrii consiliului în finalizarea proiectului Students Hub, un loc în cadrul școlii noastre unde toți vom putea aprofunda cunoștințe școlare sau pe teme diverse, dezvolta hobby-uri și cunoaște persoane noi. Mulțumim tuturor celor care au contribuit cu obiecte handmade și celor care au vizitat târgul, astfel că am reușit să creăm împreună, sperăm noi, încă o amintire de durată în inimile gojdiștilor.Autor: Ioana Rotariu - Redactor GOJDIȘTII


78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page