7. Denisa Buda și Andrei Soboni - Lady Gaga & Travis Scott

Updated: May 30
Autor: Mela Ardelean - Redactor Șef GOJDIȘTII


Perechea cu numărul 7 din cadrul Balului Bobocilor „Like a STAR” este formată din Denisa Buda (10E) și Andrei Soboni (10A), care îi vor interpreta pe Lady Gaga și Travis Scott în marea bătălie a talentelor gojdiste de anul acesta. Pentru a-i putea cunoaște mai bine și pentru a afla care sunt potențialii câștigători ai titlurilor de miss și mister boboc 2022, am adresat câteva întrebări echipei.


Cum vezi tu celebritatea pe care trebuie să o interpretezi?


Denisa: Cu ocazia interpretării acestui rol, am ajuns să o descopar și să o apreciez mai mult pe Lady Gaga ca și artist și persoană publică. E un personaj iconic, spontan, feminin, energic și original, ce iese în evidență.


Andrei: Îl văd pe Travis un model de urmat în viață datorită muncii depuse pe parcursul carieriei sale muzicale, căci toți știm cât de greu este să ajungi un artist renumit în domeniul muzicii.


De ce ai ales să participi la bal?


Denisa: Am visat de mică să particip la balul bobocilor, atunci când am fost clasa a IX-a și am văzut că nu va fi posibilă organizarea balului mi-am pierdut speranța, însă mă bucur extrem de mult că am ocazia să particip un an mai târziu.


Andrei: Am ales să particip la bal deoarece îmi place competiția, să cunosc persoane noi, consider că astfel de activități ne ajută să ne dezvoltăm ca persoane, iar eu îmi doresc să mă dezvolt constant.


Care sunt calitățile pe care consideri că trebuie să le dețină câștigătorul?


Denisa: Implicare, carismă, ambiție, originalitate, motricitate, o adaptare ușoară în personaj și bineînțeles, talent la dans.


Andrei: Carisma, curajul, încrederea de sine, devotamentul și hotărârea.


Cum ai ajuns să ai încredere în partenerul/partenera ta?


Denisa: Facem parte din același grup de prieteni, așa că pot spune că mi-a transmis mereu încredere și liniște în momentele tensionate.


Andrei: Pe Denisa o cunosc de mult timp, am avut încredere în ea de la începutul pregătirilor, dar cred că a evoluat și mai mult pe parcursul repetițiilor.


Credeți că tu sau partenerul/partenera ta aveți șanse să câștigați?


Andrei: Eu cred că avem șanse destul de mari să câștigăm datorită efortului depus de-a lungul pregătirilor și a seriozității noastre.

Membrii echipei noastre sunt și ei niște factori care ne măresc șansele de câștig, mereu au fost acolo pentru mine și Denisa și ne-au susținut continuu.


Denisa: Cu siguranță, am muncit mult și avem încredere în noi și în mentorele noastre, Ana și Luana!


Noi suntem nerăbdători să vedem prestația Denisei și a lui Andrei, dacă și tu ești la fel de nerăbdător nu uita să îți cumperi bilet la Balul Bobocilor ”LIKE A STAR”! Te așteptăm acolo alături de unii din cei mai talentați gojdiști și bineînțeles, invitați speciali.


Autor: Mela Ardelean - Redactor Șef GOJDIȘTII
102 views0 comments

Recent Posts

See All