top of page

Cunoaște elevii care vor să te reprezinte!

Autor: LORENA C. RUS/




În urma procesului de validare a dosarelor depuse pentru funcțiile vacante din Biroul Executiv al Consiliul Școlar al Elevilor Colegiului Național „Emanuil Gojdu” Oradea, au fost înregistrate 23 de dosare de candidatură, din care 22 validate.


Așadar, sunt 4 candidați validați pentru funcția de președinte, 13 pentru funcția de vicepreședinte(I, II, III) și 5 pentru funcția de secretar.


Candidații validați la funcțiile din BEx CȘE sunt, după cum urmează:


  • Președinte: Stark Alexian, Abrudan Ștefan, Domocoș Fabian și Nicolae Mihai;


  • Vicepreședinte(I,II,III): Costa Angela, Chereji Iasmina, Birliga Simina, Porciș Ariana, Moisi Mălina, Cosma Andrei, Costea Iulia, Săsăran Oana, Indrieș Patrick, Olar Briana, Liț Cosmina, Joldoș Alex și Cosma Luca;


  • Secretar: Pop Karina, Filip Ioana, Dubăț Sarah, Ardelean Melania și Luncan Ștefania.


Întreaga campanie de promovare va avea loc în mediul online, iar orice abatere de la această decizie va aduce după sine excluderea candidatului din procesul electoral.

Îți recomandăm să vizitezi paginile de social media ale elevilor numiți ori pagina CȘE Gojdu(https://www.facebook.com/CE.Gojdu) pentrua a te interesa în legătură cu ceea ce își doresc colegii tăi să facă în potențialul mandat. În acest mod, vei putea vota în cunoștință de cauză echipa care te va reprezenta în următorul an.


Mai multe detalii in legătura cu perioada campaniei și procedura de votare veți găsi în curând atât pe paginile de facebook si instagram ale Consiliului, cât și pe Blog.



Le dorim mult succes tuturor colegilor noștri!



/Autor: Lorena C. Rus - redactor-șef GOJDIȘTII

229 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page