top of page

Cum ne umplem timpul liber în carantină ?



Situația tensionată în care ne aflăm nu ne impune doar să adoptăm un stil de viață mai prudent, ci ne și oferă mai mult timp liber decât am avut înainte. În încercarea de a-și schimba rutina obișnuită și de a-și ocupa surplusul de timp liber, mulți tineri eșuează în a găsi activități captivante și recreative. De aceea, am decis să alcătuim o listă cu sugestii de activități interesante și demne de încercat, pe care noi le practicăm:



1) Alcătuiește-ți o listă cu filmele și serialele pe care ți-ai dorit dintotdeauna să le vizionezi, dar nu ai avut timpul necesar.

Numerotează-le și extrage un număr care reprezintă filmul/serialul ales de tine. *Deoarece știm că distanțarea socială te ține departe de prietenii tăi, îți propunem să te uiți la filme împreună cu ei, cu ajutorul extensiei de la browser-ul Google Chrome, Netflix party(mulțumiți-ne mai târziu)

2) Învață (exersează) cântatul la un instrument muzical

3) Încearcă jocuri noi, gaming-ul poate fi distractiv și pentru fete


4) Fă sport

Adoptă o rutină de exerciții care să înlocuiască efortul fizic pe care îl depuneai înainte, pentru a te menține în formă. Poți utiliza aplicația Nike Training Club pentru a te ajuta.


5) Învață să gătești

6) Decorează-ți camera cu propriile decorațiuni handmade.


7) Urmărește discursuri TedX

8) Dezvoltă-ți abilitățile Poți încerca să te perfecționezi la dans, desen, design, anumite materii, actorie, dezbateri etc. 9) Citește

Nu există niciun mod mai bun și mai plăcut de a-ți dezvolta vocabularul și imaginația.


10) Dă o petrecere virtuală cu prietenii tăi cu ajutorul aplicației RAVE, care face ca muzica voastră să se sincronizeze. Autor: Ariana Porciș

240 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page