top of page

1. Cristina Baciu și Luca Aron - Shakira & Enrique

Updated: May 30, 2022



Autor: Alexandra Cohuț - Redactor GOJDIȘTII


Avem plăcerea de a vă prezenta prima echipă din Balul Bobocilor "LIKE A STAR" formată din Cristina Baciu (clasa a IX-a E) și Luca Aron (clasa a IX-a D). Aceștia vor avea misiunea de a pune în scenă un moment captivant, interpretându-i pe Enrique Iglesias și pe Shakira.

Haideți să îi cunoaștem împreună pe cei doi boboci:


1. Ce v-a făcut să participați la balul bobocilor?


Chiar din gimnaziu auzeam prin școală de balul bobocilor dar și de la sora mea mai mare care a participat și ea la rândul ei și am avut ocazia să înțeleg mult mai bine în ce constă un astfel de eveniment și pregătirea necesară de care am nevoie. Mi se pare o modalitate excelentă prin care poți cunoaște oameni noi și de a creea amintiri. (Cristina)


Ideea de a face parte dintr-un proiect în care este implicat colegiul nostru mi s-a părut extraordinară, mai ales că acest moment vine după o pauză datorată pandemiei. Consider că este locul unde te poți redescoperi, o modalitate bună de a-ți face prieteni noi, posibilitatea de a lucra în echipă iar faptul că voi concura alături de partenera mea a fost definitoriu. (Luca)


2. Cum vi se pare tema aleasă? Vă regăsiți în personaje?

Tema aleasă este una potrivită pentru mine și partenerul meu. Comparativ cu celelalte variante aceasta este singura care ne corespunde amândurora, totodată am avut și avantajul de a alege primii personajele. Shakira este o femeie frumoasă și foarte talentată. Îi apreciez foarte mult cariera muzicală, aceasta dă mereu tot ce este mai bun pe scenă, dar și în videoclipurile sale. Consider că mă regăsesc în acest personaj. Momentul este unul de dans latin care sperăm să mențină atent publicul. (Cristina)


Tema aleasă mi se pare ingenioasă fiind o temă care pune în valoare atât creativitatea mentorilor cât și talentul și munca fiecăruia dintre noi. Enrique Iglesias este unul dintre artiștii mei preferați, un artist plin de energie și ambiție care și-a construit singur o carieră reușind să nu fie umbrit de celebritatea tatălui său. (Luca)




3. Ce avantaje considerați că ați dobândit prin implicarea în bal?

Prin implicarea în bal consider că am dobândit o multitudine de avantaje cum ar fi faptul că am ocazia de a cunoaște persoane noi și de a crea legături mult mai strânse cu persoanele din școala mea. Alt avantaj pe care l am dobândit este cel de a învăța să îmi gestionez mult mai bine timpul fiind nevoită să mă împart între școală și repetițiile pentru bal și bineînțeles mi-am dezvoltat abilitățile de dans. (Cristina)

Am avut ocazia să lucrez alături de niște colegi extraordinari. Pe lângă faptul că am trăit momente de panică, stres, oboseală, disperare, am avut parte de momente de neuitat, ne-am distrat și am creeat noi prietenii. Am învățat cum să colaborez cu cei din jur, cum să îmi gestionez emoțiile și să îmi depășesc limitele. (Luca)


De asemenea, nu putem uita că munca din spate este coordonată de mentorul Bot Carina (clasa a X-a G) care ne va povesti în ce constă munca unui mentor:

„Pot să spun că am avut norocul de a-i coordona pe cei doi, pentru că sunt foarte implicați și devotați, iar astfel am reușit să comunicăm foarte ușor. Ca să poți să ți faci treaba cum trebuie fiind mentor, trebuie să îți placă ceea ce faci, să ai răbdare, dar și să îți dedici o mare parte din timp pentru asta. În timpul antrenamentelor, am reușit să ne cunoaștem mai bine, nu doar să exersăm cât și să ne distrăm în același timp, devenind prieteni buni pe parcurs. Mă bucur că am avut ocazia de a mă implica în acest proiect și le doresc bobocilor mei succes!”


Așteptăm cu nerăbdare momentul celor doi și vă așteptăm în număr cât mai mare la bal să-i susținem pe toți împreună!


Autor: Alexandra Cohuț - Redactor GOJDIȘTII

555 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page