top of page

Cine sunt HR Manager-ul și HR Manager-ul Adjunct?

Autor: Mara Vereș - Redactor GOJDIȘTII


Continuându-ne seria de articole despre ,,echipa din spatele ecranului’’, astăzi, vom afla lucruri noi despre Mălina Moisi – HR Manager și Andreea Lungu – HR Manager Adjunct.


Mălina Moisi – Ocupă postul de HR Manager de jumătate de an și dorește să își prelungească mandatul. Postul Mălinei se bazează pe colaborarea cu adjunctul ei și cu celelalte departamente deoarece, împreună cu cei 63 de voluntari, contribuie la realizarea proiectelor demarate de Consiliul Elevilor. Totodată, scopul este „să ajutăm la consolidarea și dezvoltarea membrilor echipei pe mai multe direcții, cât timp ne concentrăm asupra oferirii unei game cât mai variate de evenimente și posibilități elevilor școlii”. Ceea ce a determinat-o pe Mălina să aplice pentru acest post a fost „combinația frumoasă de provocări precum munca în echipă, gestionarea unui număr mare de voluntari, seriozitatea”, dar, în același timp, îi place să fie implicată în cât mai multe activități extrașcolare și este de părere că a făcut „cea mai bună alegere”. Ea este o fire creativă, prietenoasă, responsabilă, sociabilă și glumeață. Îi place să iasă din zona sa de confort, să ajute persoanele din jurul ei și să adauge un strop de originalitate în tot ceea ce face.

Andreea Lungu – Ocupă postul de HR Manager Adjunct de aproximativ jumătate de an. În calitate de HR Manager Adjunct, ea are atribuția de a împărți sarcinile cu HR Manager-ul și împreună să consolideze echipa de voluntari al liceului. Ceea ce a făcut-o pe Andreea să aplice pentru acest post a fost dorința de implicare în cât mai multe activități implementate de consiliul colegiului nostru și să ajute la desfășurarea și organizarea acestora; în același timp, făcându-i plăcere să lucreze cu voluntarii. Ea este o fire ambițioasă, neînfricată, spontană, muncitoare, se implică 100% în tot ceea ce face și deoarece vede mereu partea bună a lucrurilor, consideră că, gândirea pozitivă este unul dintre atuurile ei.


Vom continua această serie și vă vom prezenta și restul echipei, iar dacă sunteți curioși despre cine urmează să aflăm informații noi, puteți accesa secțiunea ,,Echipă’’ pe site-ul nostru.


Logo-ul departamentului realizat de George Gal - grafician GOJDIȘTII

365 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page