top of page

Cine se ocupă de Departamentele de Caritabil și Fundraiser ale Consiliului C.N. Emanuil Gojdu?




Autor: Raissa Caba - Redactor GOJDIȘTII


Continuăm seria de articole în care vorbim despre ”echipa din spatele ecranului” cu departamentele de caritabil și fundraiser, împreună cu directorii acestora: Sânziana David și Darius Ruzsa.


Sânziana David-Director al Departamentului de Caritabil este motivată să contribuie cât mai mult la binele celor din jur. Fiind o persoană plină de inițiativă, ea își folosește voința puternică pentru a ajuta oamenii încercați de viață ”cu ce au nevoie, când au nevoie”. Ea a participat la o grămadă de proiecte și strângeri de alimente și haine de-a lungul timpului. În cadrul consiliului, s-a implicat în toate activitățile caritabile care s-au făcut. În ciuda pandemiei care a împiedicat organizarea anumitor evenimente, ea a continuat să-i ajute pe cei care au nevoie promovând cât mai multe cazuri sociale și folosindu-se de partea media pentru a crește gradul de conștientizare și a avea un impact pozitiv asupra celor din jur.




Darius Ruzsa-Director al Departamentului de Fundraiser studiază la colegiul nostru încă din clasa a V-a. Ca director al departamentului de fundraiser, el se străduiește să atragă sponsori pentru diverse concursuri sau evenimente organizate de consiliul elevilor, lucru care constă în mare parte în obținerea premiilor(vouchere pentru cafenele sau localuri) în schimbul unei promovări sau reclame social media. El a reușit să facă rost de sponsori pentru concursul de cultură generală organizat pe data de 1 Decembrie. Pentru acesta a mers la multe localuri din centrul orașului și nu numai unde, după mai multe ore de căutat și vorbit cu manageri, a reușit să obțină premiile. El contribuie la organizarea multor evenimente împreună cu cei din consiliu.

La final le-am adresat tuturor următoarea întrebare:



Cum poți să descrii munca în echipă alături de colegii tăi?


Sânziana: Munca în echipă alături de colegii mei este minunată. Mă bucur că împreună putem face activități care aduc un impact pozitiv asupra celor din jurul nostru. Mă bucur și că elevii gojdiști au avut parte de atâte oportunități, iar prin departamentul caritabil putem să îi ajutăm și pe ceilalți și să deschidem și noi la rândul nostru uși spre un viitor mai luminos și fericit.



Darius: Am avut parte numai de experiente bune alaturi de colegii mei. Exista o relatie de respect reciproc intre elevii consiliului, iar eu chiar am avut placerea sa lucrez cu cativa din ei. De exemplu, am colaborat cu directorul de la relatii externe pentru a imbunatatii experienta webinariilor si la organizarea diplomelor. Un alt membru al consiliului cu care am avut ocazia sa colaborez este unul din directorii de la departamentul social media pentru cautarea sponsorilor pentru concursul de Kahoot din 1 decembrie.


Vom continua această serie și vă vom prezenta și restul echipei din spatele ecranului, dacă sunteți curioși despre cine urmează să aflăm informații noi puteți accesa secțiunea „Echipă” de pe site-ul nostru.


Logo-ul departamentelor realizat de George Gal - grafician GOJDIȘTII

187 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page