top of page

Cine este Reprezentantul Gimnaziului din cadrul Consiliului C.N. Emanuil Gojdu?



Autor: Mara Vereș - Redactor GOJDIȘTII

Continuându-ne seria de articole despre ,,echipa din spatele ecranului’’, astăzi, vom afla lucruri noi despre reprezentantul gimnaziului, Ayana Rus.


Ayana Rus – Reprezentant al gimnaziului și redactor în cadrul consiliului colegiului nostru de la începutul acestui an școlar, o perioadă care pare destul de scurtă, dar ea a reușit să acumuleze amintiri și experiențe deosebite. Ceea ce a convins-o să aplice pentru postul de reprezentant al gimnaziului a fost plăcerea de a încerca lucruri noi și speranța de a acumula cât mai multe amintiri frumoase în cadrul Biroului Directorial. Ca și reprezentant al gimnaziului, Ayana are responsabilitatea de a avea grijă ca toți șefii claselor de gimnaziu să transmită toate informațiile care trebuie să fie aduse la curent colegilor lor și dacă este nevoie, să își ajute colegii cu orice au nevoie, atât timp cât are de-a face cu clasele de gimnaziu. Ea este o fire curioasă, probabil, acesta fiind motivul atragerii ei pentru încercarea lucrurilor noi și pentru implicarea în diferite proiecte, o fire determinată, care, mereu dorește să întocmească lucrurile în propriul ei fel, o persoană care nu se dă bătută ușor și o persoană creativă.


Vom continua această serie și vă vom prezenta și restul echipei, iar dacă sunteți curioși despre cine urmează să aflăm informații noi, puteți accesa secțiunea ,,Echipă’’ pe site-ul nostru.


Logo-ul departamentelor realizat de George Gal - grafician GOJDIȘTII

Autor: Mara Vereș - Redactor GOJDIȘTII

470 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page