top of page

5. Bianca Chindlea și Andrei Negruț - Britney Spears & Michael Jackson

Updated: May 30, 2022


Autor: Amelia Chiană - Redactor GOJDIȘTII

Visul adolescentin arhiprezent în filmele, serialele și cărțile tinerilor este din ce în ce mai palpabil pentru doi dintre colegii noștri. Este vorba de Chindlea Bianca și Negruț Andrei, elevi în clasa a X-a, care împreună formează perechea numărul cinci. Cei doi au misiunea de a-i pune în scenă, printr-un moment captivant, pe Britney Spears și Michael Jackson. După ce primul lor an de liceu a fost umbrit de pandemie, vor primi ei titlurile de Miss și Mister Boboc? Haideți să îi cunoaștem mai bine. 1. Cum și de ce v-ați decis să participați ca pereche pentrutitlurile de miss și mister boboc?

Bianca: Negruț a fost foarte hotărâtde la început să participeși a reușit să mă convingă și pe mine, chiar dacă la început am fost ezitantă. Una peste alta, mă bucur că am decis până la urmă să mă înscriu.

Andrei: Am dorit sa fac ceva memorabil în timpul liceului, iar când am văzut postarea în care s-a anunțat balul m-am hotarat instant că vreau să particip.

2. Cum au decurs pregătirile pentru moment? Ce greutăți ați întâmpinat și cum le-ați depășit?

Bianca: Nu am întâmpinat prea multe greutăți în timpul pregătirilor, în afară de câteva mișcări sau aruncări mai complicate, dar pe care am reușit să le învățăm cu ajutorul mentorului nostru, Camelia Cosma.

Andrei: Pregătirile au mers bine pe tot parcursul lor datorită faptului că suntem un grup unit, fiind prieteni și în afara școlii. Întotdeauna am putut comunica și ne-am putut coordona bine. Nu am prea întâmpinat greutăți, însă unele mișcări au avut nevoie de mult exercițiu până la stăpânirea lor.

3. În ce măsură vi se potrivesc celebritățile pe care le veți întruchipa cu personalitățile voastre?

Bianca: Mi se pare că personalitatea lui Britney Spears mi se potrivește într-o anumită măsură deoarece aceasta este o fire creativă și deschisă, exprimându-se prin muzica ei. Pe lângă personalitate, îmi plac foarte mult piesele ei, majoritatea fiind extrem de cunoscute, ea fiind o artistăcu o carieră bine fondată care a trecut de asemenea prin multe greutăți. Andrei: Consider că mi se potrivește personalitatea lui Michael Jackson, deoarece este o fire foarte expresivă și explozivă prin muzică și mișcările lui. Asemenea mie, atunci când dansez și cânt (rar, dar cand se întâmplă) mă dau în spectacol, deși sunt o persoana calma în rest. Plus, faptul ca este un artist genialcare mereu mi-a plăcut, m-a împins să-l aleg.

4. O întâmplare amuzantă din cadrul repetițiilor? Andrei: Când repetam pentru o mișcare mai riscantă (de exemplu, o aruncare) ne distram pe seama faptului ca Bia scotea sunete amuzante și ateriza în poziții ciudate, la început. De asemenea, când luăm pauze de la dansat și discutăm ce să mai adăugăm la coregrafie, cineva îl imită mereu pe M.J., fie mișcările lui de dans, fie sunetele pe care le scoate. În general repetițiile au fost distractive și plăcute. Bianca: Cum a zis și Negrut, când încercam pentru primele dăți o aruncare aterizam în poziții ciudate și, chiar dacă îmi era frică, mereu ajungeam să râdem împreună cu colegii din moment. Repetițiile au fost mereu distractive, mai ales pentru că suntem prieteni și în afara pregătirilor.

5. Ați aflat ceva nou/ surprinzător despre perechea voastrăpe parcursul pregătirilor? Ce?


Andrei: Am aflat despre Bia că este extrem de open-minded să încerce și mișcări mai riscante, depășindu-și limitele. De asemenea, nu s-a opus la nimic propus de noi, ceea ce ne-a surprins plăcut pe toți. Nu știam ca e atât de flexibilă.


Bianca: Și Negruț este o fire extrem de deschisă în legătură cu mișcările propuse de Cami, mentorul nostru. De asemenea este o persoana foarte amuzantă alături de care nu te-ai putea plictisi niciodată.


6. De ce doriți să câștigați? Ce ar însemna câștigul pentru voi?


Bianca: Câștigul ar însemna, pentru mine, că am reușit să fac ceva remarcabil pe parcursul liceului. Chiar dacă la început ideea de câștig nu era un lucru foarte însemnat , după toată munca depusă pentru a avea o coregrafie spectaculoasă, câștigul a devenit mai important. Totuși, cel mai important este ca m-am distrat împreună cu colegii noștrii din moment și ne-am apropiat mai mult unii de alții.


Andrei: Doresc să câștig pentru că este o provocare interesantă și vreau să-mi demonstrez că pot să mă descurc și în acest domeniu. Pentru mine ar însemna că am făcut în sfârșit ceva memorabil în timpul liceului, mai ales ținând cont de faptul că primii doi ani s-au dus foarte rapid, fiind umbriți de pandemie și nu am apucat sa facem nimic împreună. Dar peste toate, balul înseamnă pentru mine distracție și amintiri plăcutecu colegii.


Dacă te-au făcut curioși și dorești să îi susții, te așteptăm în data de 31 mai, în sala de evenimente „Coloseum”, la Balul Bobocilor „LIKE A STAR”!


Autor: Amelia Chiană - Redactor GOJDIȘTII

108 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page