top of page

9. Andrada Szanto și Radu Tărău - Pink & Pitbull

Updated: May 30, 2022



Autor: Handa Miruna - Redactor GOJDIȘTII


După cum bine știți, balul bobocilor, pe care cu toții îl așteptăm, se apropie. În curând vom putea vedea spectacolele inedite la care participanții au muncit și încă muncesc. Perechea numărul 9 este formată din Radu Tărău, elev în clasa a X-a F, și Andrada Szanto-Torja, elevă în clasa a X-a G. Ei vor lumina scena cu momentul lor captivant interpretându-i pe Pitbull și pe Pink. Cu scopul de a vă oferi șansa de a cunoaște persoanele din spatele show-ului, le-am adresat câteva întrebări amândurora și cu siguranță veți afla lucruri noi despre ei.


· Ce înseamnă acest bal pentru tine?


Radu: Oportunitatea de a ieși din zona de confort, de a mă simți bine alături de prieteni și de a-mi demonstra talentul artistic.


Andrada: Pentru mine balul este o experiență unică și distractivă din care îți poți face mulți prieteni, dar și sentimentul de a dansa în fața unui public foarte mare simțindu-te bine în pielea ta.


· Cum te simți acum că ai șansa de a face parte din acest eveniment, având în vedere situația de anul trecut?


Radu: Mă simt onorat și foarte norocos.


Andrada: La început, fiind clasa a 10-a, sincer am avut o reținere gândindu-mă la conceptul acesta nou și ciudat să participi la balul bobocilor, dar tu să nu fii boboc; sentimentul acesta de emoție, să spun așa, s-a dus în momentul în care am dat preselecțiile și am văzut că nu suntem singurii care, chiar dacă cu o generație mai târziu, vor să participe.


· De ce ai ales să participi la bal?


Radu: Am ales să particip la bal pentru că este o oportunitate unică, ce nu poate fi ratată.


Andrada: În momentul în care am aflat de la fratele meu mai mare că există o competiție la liceu care implică dansul, probe surpriză și așa mai departe, am știut că vreau să fac parte din această experiență și nu regret absolut deloc. El m-a încurajat foarte mult să iau parte la acest eveniment, el totodată știind ce înseamnă balul. Emoțiile sunt mari, bineînțeles, dar important este să ne simțim toți cât de bine și să dăm ce avem mai mult.


· Cum reușești să îmbini antrenamentele și pregătirea pentru bal cu restul activităților de zi cu zi?


Radu: Într-adevăr este greu, dar trebuie găsit un echilibru în toate.


Andrada: La început a fost greu. Nu prea eram motivați deoarece ne tot gândeam că „mai este timp” și chiar nu ne-am imaginat cât de mult trebuie să te dedici pentru 4 minute de dans cu mix, cu oameni pe fundal etc. Pentru a păstra un echilibru între școală și bal a trebuit să facem amândoi anumite compromisuri și să lăsăm activitățile irelevante și pierderea timpului aiurea pentru a ne concentra pe ceea ce contează.


· Ai mai avut experiențe în care te-ai aflat pe scenă, în fața mai multor oameni?


Radu: Da, am mai avut experiențe anterioare deoarece am practicat dans sportiv timp de 6 ani și la fiecare concurs m-am simțit extraordinar.


Andrada: Da, am mai avut. Așa cum am spus, tot timpul aveam o pasiune pentru muzică, mai exact, cântatul, cu asta am început; după aceea la mari concursuri de dans hip-hop. De mică știam că îmi place să fiu pusă în lumina reflectoarelor chiar dacă acum nu aș mai putea să urc pe o scenă și să nu simt nici măcar puțină emoție sau frică.


· Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?


Radu: Ambițios, determinat și puțin încăpățânat.


Andrada: Creativă, ambițioasă, destul de sociabilă, deschisă oportunităților noi și activităților interesante și tot timpul dornică de a accepta o provocare sau să le demonstrez oamenilor că mă subestimează.


· Cum îți place să-ți petreci timpul liber?


Radu: În puținul timp liber, joc baschet.


Andrada: De cele mai multe ori cu prietenii, dar îmi plac foarte mult activitățile în care mă pot implica în ajutarea persoanelor, spre exemplu, voluntariatul.


· Ai un anumit model în viață?


Radu: Pe mine, cea mai bună variantă a mea.


Andrada: Modelul meu în viață nu este o persoană, ci un stil de a trăi. Idealul meu ar fi să fac ce îmi place în timp ce mă pot susține financiar, atât pe mine cât și pe familia mea sau persoanele apropiate mie.


Le mulțumesc amândurora pentru timpul și răspunsurile oferite, și le urez mult succes! Balul se apropie și entuziasmul crește, dar din fericire mai este puțin până când ne putem bucura de acesta și de momentele pregătite de gojdiștii noștri!


Autor: Handa Miruna - Redactor GOJDIȘTII



247 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page