top of page

Am început Campania Gojdu Verde!
Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


Odată cu venirea primăverii putem începe și noi activitățile de igienizare și protejarea mediului pe care așteptăm să le lansăm de mult, cu această ocazie, vă prezentăm campania #gojduverde.


Gojdu Verde constă în promovarea și crearea unei serii de activități pentru protejarea mediului înconjurător, aceasta fiind inaugurată cu inițiativa Plantăm Speranță, care face parte din proiectul internațional unOMunPOMoȚară...oLUME.


La ora 8:30 autobuzul gojdiștilor a pornit către locul acțiunii, Husasău de Tinca. Odată ajuns acolo, grupul de voluntari a primit uneltele necesare și a pornit spre parcela unde a fost instruit. Cu toate că majoritatea elevilor nu au plantat niciodată copaci până atunci, au încercat să își facă treaba cât mai bine. După ce și-au atins scopul de a planta 300 de puieți, gojdiștii au luat masa și au revenit acasă.

Dacă nu ai reușit să te implici în această activitate „verde”, nu îți face griji, Consiliul Școlar al Elevilor Colegiul Național „Emanuil Gojdu” pregătește activități precum:


-Igienizarea malurilor Crișului Repede

-Ateliere despre mediu

-Concursuri cu premii

-Montarea unui aparat de monitorizare a calității mediului


Toate acestea fiind inițiate de Iulia Popovici – Director de Campanii.


Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


98 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page