top of page

Alcătuirea Biroului de Presă



Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


Membrii Biroului de Presă se ocupă cu imaginea Consiliului din social media, aducând informația mai aproape de elevi.


Coordonatorul acestui departament este redactorul șef, care are rolul de a veni cu idei inedite de articole și de a împărți sarcini pentru fiecare din membrii consiliului. Pe lângă acestea, redactorul șef își scrie propriile articole și corectează, atunci când e nevoie articolele pe care le primește.


Redactori

În număr de minim 5, redactorii scriu articole și postări pentru paginile de Facebook și Instagram ale consiliului. În acest proces sunt incluse și comunicarea activă cu alți elevi și profesori și în unele cazuri relatarea activităților consiliului.


Graficieni

În număr de minim 3, graficienii au rolul de a realiza afișe pentru postările, anunțurile, sau articolele propuse de redactorul șef sau alți membrii ai consiliului.


Fotografi

În număr de minim 3, fotografii au rolul de a realiza fotografii la evenimente sau pentru postările, anunțurile și articolele propuse de redactorul șef sau alți membrii ai consiliului.


La finalul anului școlar acești membri realizează, coordonați de redactorul șef și președintele structurii Revista Gojdiștii.


Operatori video

În număr de minim 2, operatorii video se vor ocupa de conținutul video al structurii, cum ar fi filmatul și montatul unor podcast-uri sau video-uri de prezentare a școlii sau a consiliului.


Social Media Manageri

În număr de minim 3, managerii social media se ocupă cu postările de pe paginile de Facebook și Instagram, redactând descrierile acestora, chiar dacă poate părea un post „mai ușor”, nu este, fiind chiar foarte solicitant, postările fiind spontane, iar descrierile ample.


JR Web Developeri

În număr de minim 3, developerii se ocupă cu partea tehnică a paginii gojdiștii, și în majoritatea cazurilor se ocupă și de design alături de graficieni și încarcă articolele redactorilor. Pe lângă aceste atribuiri, JR Web developerii îndeplinesc și sarcinile primite de la Tehnicianul Web, șeful departamentului acestora.


În fiecare an se organizează alegeri pentru unele din aceste departamente, așa că te așteptăm cu drag în echipa noastră.

Află care sunt membrii actuali în echipa consiliului intrând în secțiunea „Consiliu” din meniul site-ului nostru.


Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII

218 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page