Alcătuirea Biroului de ManagementAutor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII


Biroul de Management al consiliului nostru este alcătuit din 7 departamente mari, 16 directori de departamente și mulți alți membri valoroși, precum membrii biroului de presă sau JR IT Developeri.


1. Cel mai mare departament dintre acestea este Biroul de presă, care conține:

un redactor șef (director de departament)

minim 5 redactori

minim 2 fotografi

minim 2 graficieni

minim 2 operatori video

minim 2 social media manageri

minim 3 jr web developeri

Mai multe detalii despre rolurile acestora puteți afla în acest articol: https://www.gojdistii.com/post/alc%C4%83tuirea-biroului-de-pres%C4%83


2. Departamentul de Relații interne și externe (4 director de departament).

· Director de Relații interne și externe: se ocupa cu îmbunătățirea relațiilor interumane la nivel de școală și cu buna funcționare a relației dintre consiliul școlar și factori externi ce pot reprezenta oportunități de dezvoltare personală pentru elevi, cum ar fi: cluburi de voluntariat, centre de tineret, concursuri extrașcolare, și lista poate continua.


· 3 Directori de campanii: se ocupă cu campanii de conștientizare destinate elevilor, cum ar fi: campanie de vaccinare, campanie antibullying, campanii de reciclare.3. Departamentul de Proiecte (5 directori de departament).

· 2 Directori de Proiecte: asigură managementul eficient din punct de vedere al resurselor umane, materiale și financiare pentru evenimentele mici și medii din școală, dar se și ocupă de implementarea și funcționarea Concursului Lunar de Proiecte.

· 3 Directori Sportivi: propun activități sportive semestriale, asigurând un management eficient pentru acestea, trebuie să pună accentul pe munca în echipă.4. Departamentul de Voluntariat (2 directori)

· HR Manager și HR Manager Adjunct: coordonează eficient organizarea și împărțirea voluntarilor la activități, redactează și oferă diplomele de voluntariat la finalul mandatului, adică la începutul fiecărui an școlar, dar și se ocupă de semnarea tuturor contractelor de voluntariat.


5. Departamentul de Reprezentare (1 director)

· Avocatul Elevului: cu rol de reprezentare a elevilor, prezent în cadrul Consiliilor de Administrație pe teme de reprezentare; trebuie să cunoască excelent Statutul Elevului și ROFUIP.


6. Departamentul Financiar (2 directori)

· Fundraiser → colectează sponsorizări pentru evenimentele realizate de structură.


· Director Caritabil → colectează informații despre situațiile dificile din școală cu potențial caritabil și vine cu idei privind soluționarea acestora, dar și se ocupă de organizarea târgurilor caritabile organizate cu scop umanitar.


7. Departamentul IT (1 director, minim 2 membrii)

· IT Team Leader → coordonează activitatea și echipa de IT a structurii;


· JR IT Developeri → implementează proiectele IT și monitorizează buna

funcționare în timp ale acestora.În fiecare an se vor organiza alegeri pentru unele din aceste departamente, așa că te așteptăm cu drag în echipa noastră.


Află care sunt membrii actuali în echipa consiliului intrând în secțiunea „Consiliu” din meniul site-ului nostru.


Autor: Mela Ardelean – Redactor Șef GOJDIȘTII

462 views0 comments