top of page

gojdistii.com - Pentru gojdiști

Updated: Apr 7, 2020

S-a lansat oficial platforma online a elevilor godjiști. Ce înseamna aceasta? Un website dedicat elevilor, nevoilor acestora și proiectelor.



Blogul GOJDIȘTII

Deoarece școala noastră se bucură de niște elevi cu mult talent la scris și redactat, am înființat blogul GOJDIȘTII, prin care dorim să reflectăm activitățile din școală, elevii merituoși dar și pe dascăli. Toate proiectele desfășurate în școală vor putea fi promovate mai bine, existând o transparență mai mare între activități, profesori și elevi.


Circulara online

Tot în cadrul noului site, există o secțiune dedicată pentru circulara școlii, care va fi actualizată zilnic în cursul dimineții, astfel existând o mai bună informare a colectivului du privire la noutățile din școală.


Anti-Bullying și Educațional

Deoarece combaterea bullying-ului este o prioritate, va exista o secțiune dedicată raportării problemelor întâmpinate privind bullying-ul. De asemenea, în cazuri de abuzuri educaționale, totul se va putea raporta către AVocatul ELevului, probleme urmând a fi soluționate în mod pașnic și obiectiv.


Donații online

Oricine va dori susținterea activităților din cadrul structurii, va putea face donații direct prin website-ul nostru, transparent, printr-un sistem de notificare a donatorului privind cheltuielile și proiectele curente.

112 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page