Învață limba japoneză!
Autor:Vereș Raluca – Redactor GOJDIȘTII


Dacă ești pasionat de cultura asiatică, atunci ți-ar face plăcere să înveți limba japoneză la cursurile online din Centrul Cultural Asiatic! Aici îți oferim șansa de a lua parte la colaborare cu nativi, ateliere cu specific cultural, tabere cu specific cultural și origami.

În luna mai ai oferta de a participa la cursuri pentru 30 de zile, timp în care poți decide dacă îți este de ajutor. Dacă nu, atunci vei primii banii înapoi.


Poate dorești să înveți limba japoneză, sau chiar cea coreană și chineză pentru că ești pasionat de anime-uri și manga. Poate te simți familiar cu florile de cireș, ce-ți fac plăcere.Acestea sunt pretudindeni în Japonia, precum și crizantema, care reprezintă floarea națională Dacă ești copil, poți lua parte la un curs adaptat pentru copii. Dacă te pregătești pentru admitere în facultate sau/și pentru examenele de ceritificare de limbă japoneză (JLPT), de la nivelul de începători (N5) până la cel de avansați (N1), ești binevenit/ă de-asemenea.


Pe scurt, în limba japoneză sunt folosite trei alfabete:Kanji, Katakana și Hiragana. Kanji reprezintă simboluri simplificate prin ilustrații, Katagana este folosit pentru scrierea neologismelor și a numelor din limbi diferite iar sunetele din Hiragana sunt aceleași cu cele din Katakana.Te poți înscrie prin:

Contact: 0741 317 076

Email: invatajaponeza@gmail.com


Autor: Vereș Raluca – Redactor GOJDIȘTII


90 views0 comments

Recent Posts

See All