top of page

 Campionatului de Fotbal

Am reluat campionatul de fotbal după cei 2 ani în care nu s-a putut organiza din cauza pandemiei. Ca urmare a noii formule a consiliului, campionatul a fost organizat de departamentul sportiv din care fac parte directorii: Tudor Pop, Mara Palii, Darian Gal.

Tot in organizare au contribuit si voluntarii in posturile de arbitrii, dorindu-ne sa le multumim pentru contributia lor admirabila.

Astfel, s-au format trei categori in care elevii din gimnaziu si liceu au fost repartizati pentru a juca mai eficient si anume: clasele a V-a pana in a VI-a o categorie, a doua fiind compusa din elevii din clasele a VII- a pana in a VIII- a, iar a treia fiind formata din elevii de liceu.

Incepand cu acest an, in cadrul campionatului au avut voie sa participe si fetele. Prima doritoare a fost…, o jucatoare extraordinara care s-a remarcat prin talent si energie (putem modifica cu altceva). Ii multumim in acest mod pentru participare si o asteptam si la campionatul viitor alaturi de mai multe jucatoare.

Totodata, reamintim faptul ca MAREA FINALA ce a fost jucata pe data de 18 mai intre clasele a XI -a A si a -XII- a E a fost castigata de clasa a XI -a A, locul doi fiind castigat de clasa a -XII- a E, clasa a X-a D obtinand locul trei, iar la gimnaziu avem urmatoarele rezultate: locul 1 clasa a V-a C, locul 2 clasa a V-a B, locul 3 clasa a VI-a C; pentru prima categorie si pentru a doua: locul 1 clasa a VIII-a B, locul 2 clasa a VIII-a A , locul 3 clasa a VII-a C.

Le multumim tuturor elevilor pentru participare si ii felicitam pentru rezultatele obtinute! De asemenea le multumim coordonatorilor: Tudor Pop, Mara Pălii, Darian Gal, Ștefan Abrudan pentru minunata organizare a campionatului

bottom of page